Jag fick resultatet precis som jag ville ha det!

Välkommen, välkommen är du tillbaka hit. Ni ska veta att det är uppdatering varje dag på denna bloggen och det har det vart de senaste tre åren, även fast vissa inlägg är kortare än andra. Jag har under mina år gått till olika frisörer och fixat mitt hår men det är ingen som har vart tillräckligt bra för mig och jag har nästan gett upp. Jag gick en dag till en frisör i Skövde vid namn Sigges Barbershop och det enda jag kan säga nu är att jag inte kommer gå till någon annan frisör igen.

Grejen är att jag alltid har velat experimentera med mitt hår och det har vart i alla möjliga färger, men det senaste tiden har jag velat ha mitt hår väldigt ljust, men jag känner inte att någon frisör har kunnat ge mig det resultat som jag vill, förutom denna frisör i Skövde som heter Sigges Barbershop. Jag vet inte hur jag ska förklara det i text, men jag lägger ut en bild här nedan på hur jag vill att håret ska se ut, och sedan bifogar jag två bilder på hur håret var innan jag gick till denna frisör i Skövde och efter besöket. Som ni ser så ser mitt hår inte alls lika bra ut före jag gick till Sigges Barbershop och det var verkligen inte vad jag ville ha när man ser på bilden som jag har tagit inspiration av. Men när jag gick ut från denna frisör i Skövde så kände jag att mitt hår var perfekt. Jag fick precis det jag bad om och det blev till och med ännu bättre. Jag kommer verkligen inte gå till någon annan salong förutom Sigges Barbershop i framtiden eftersom jag trivs så himla bra. Gå dit om ni har chansen!

Du gillar kanske också...